Gyakorian Írott Kérdések

Mit tegyek ha kérdésem van a rendelésemmel, termékkel kapcsolatban?

Kérjük e-mailben érdeklődj!

Kollégáink a rendelések feldolgozásán túl csomagolnak, logisztikáznak, vevőket szolgálnak ki, így nem minden esetben tudunk telefont felvenni, az e-mailekre azonban 24-48 órán belül igyekszünk válaszolni.

A rendelésről szóló számlát e-mail-ben PDF formátumban fogjuk küldeni részedre, mely szükség esetén kinyomtatva érvényesíthető 

Hogyan tudok vásárolni?

Rendelés elküldéséhez nincs szükség regisztrációra a webshopon. Amennyiben többször szeretnél oldalunkon vásárolni, érdemes regisztrálni, hiszen fiókodban megadhatod és szerkesztheted a számlázási és szállítási adatokat, valamint láthatod előző rendeléseid is.

Mennyibe kerül a szállítás?

Minderről a szállítás menüpontban ide kattintva tudsz tájékozódni: www.cipomarket.hu/szallitas   

Fizetési lehetőségek

A webáruházban utánvéttel, előre utalással és bankkártyával Barion rendszeren keresztül is tudsz fizetni. 70.000 Ft feletti rendeléseknél kizárólag előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudunk rendelést kiküldeni.

Amennyiben nem sikerül a Barionon keresztül történő bankkártyás fizetés, lehetőség  van fizetési módot váltani a rendelésen belül

Ha nem jó a méret, mit tegyek?

Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt ki lehet cserélni (az átvételtől számított 14 naptári napon belül), bármilyen készleten lévő termékre. Természetesen csak sértetlen, eredeti gyári állapotú,  nem használt terméket áll módunkban visszacserélni. A csere költsége 1590 Ft!

Amennyiben a vételárat szeretnéd visszakapni, jelezd e-mailban: a markascipo@webaruhazak.info címen. A termék visszaküldése a Fogyasztó saját költségére történik. Cégünk 14 naptári napon belül utalja vissza a termék árát az általad megadott bankszámlaszámra.

Mi a teendőm, ha cserélni szeretnék?

Emailben jelezd felénk a csere szándékát és, hogy mire szeretnéd cserélni a terméket, majd raktárkészlettől függően 1-8 munkanapon belül küldjük a csere terméket! Csupán annyi  a dolgod, hogy a visszaküldendő terméket az eredeti dobozával és a számla másolatával együtt becsomagolod, és átadod a futárnak, aki, mikor viszi a csereterméket, felhelyezi a cserematricát.

A csere költsége 1590 Ft!

Mi a teendőm, ha vissza szeretném kérni a termék árát?

Küldd vissza hozzánk a terméket sértetlenül a számlán található Postázási címre (a számlán a fejlécben zárójelben található cím) , a saját dobozában, bármilyen csomagolóanyaggal beborítva úgy, hogy a termék dobozát ne érje ragasztószalag, kérjük ügyelj rá, hogy a termék minden tartozéka a csomagban legyen és valamilyen formában (mail, telefon) jelezd, hogyan szeretnéd visszakapni az árát.

Hogyan küldjem vissza a nem megfelelő terméket? Ki állja a visszaküldés költségét?


A terméket a saját dobozában, bármilyen papírba becsomagolva postai úton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheted nekünk. Amennyiben a termék hibás, úgy kérjük, előzetesen küldj számunka fényképet a hibáról, mely esetben a visszaszállítás költségét cégünk állja (új és használatlan termék esetén!).

Hibás teljesítés esetén a csere költségét cégünk állja, amennyiben nem szeretnél cserét hibás teljesítés esetén, annak ellenére, hogy cégünk ezt felajánlja számodra, úgy a visszaküldés elállásnak minősül. Elállás esetén a visszaküldés költségét a Fogyasztónak kell állni.

Csere esetén a csere alapköltsége 14 naptári napon belül 1590.-Ft.

Az egy úttal történő cseréhez kérjük, küldj fotót a cserélendő termékről, és amennyiben megállapítható, hogy a termék nem volt használva, úgy van lehetőség  cserére, melynek költsége a Fogyasztót/Vevőt terheli, értéke: bruttó 1590.-Ft.

Hibás teljesítés esetén, amennyiben raktáron van, a terméket az eredeti rendelésben szereplő termékre cseréljük ki, amennyiben nincs ugyanilyen termék, úgy választásod szerint bármi másra kicseréljük vagy elállhatsz a vásárlástól.

Elállási Nyilatkozat

Címzett (név, postai cím, e-mail cím, fax szám, telefonszám):
Alulírott kijelenti, hogy eláll az alábbi áruk adásvételétől:
Megrendelés időpontja /átvétel időpontja:
Fogyasztó(k) neve:
Fogyasztó(k) címe:

Bankszámla szám:
A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag írásban történő értesítés esetén):

Dátum:

 

Szavatosság

A szavatosságra vonatkozó adatokat a Szállítás/ Szavatosság menüpont alatt olvashatod