Jogi nyilatkozat

A cipomarket.hu Internetes Áruház szerzői jog védelme alatt áll. Előzetes - se nem kizárólagos, se nem átruházható - írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a weboldalakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de nem arra, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. 

Felhasználási engedély

A weboldalon található "cipomarket" márkanév mind szöveges, mind ábrás formában védjegyoltalmat élvez. A védjegy nem használható fel semmilyen módon és jogcímen (a tulajdonos) előzetes írásos engedélye nélkül. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető anyagi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után. 
 
Változtatás joga

Az oldalon esetleges elírásokért felelőséget nem tudunk vállalni. Az ár változás jogát fenntartjuk! Az árak és termékeink folyamatosan változnak. 
Igyekszünk mindíg a legnaprakészebbek lenni...  

 

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner elállhat vásárlási szándékától.

 


Információk gyűjtése és felhasználása

Ahhoz, hogy vásárolni tudjon, nem szükséges regisztráció, vendégként is vásárolhat, de a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat így is szükséges megadnia. Az itt kötelezően megadott adatait bizalmasan kezeljük. Regisztrációnál a *-gal megjelölt részek kitöltése kötelező! 

Biztonság

cipomarket.hu  minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Csak az erre kijelölt munkatársak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.

Regisztráció

Az internetes áruházban történő vásárláshoz, meghatározott szolgáltatások igénybevételéhez regisztráció szükséges. A regisztráció során a felhasználó  email címét, telefonszámát és címét is elkérjük.